Ossobuco curry rendang stoof

Dit was een experiment. Ik wou weten wat er gebeurt als je drie ‘traditionele’ gerechten door elkaar gooit. De rendang is sowieso een afstammeling van de curry en de enige vreemd eend in de bijt is de ossobuco. Qua ingrediënten, niet zozeer qua techniek. Het principe blijft namelijk gewoon hetzelfde: Langzaam garen! Laat de tijd zijn ding doen. En dat is gelukt, kan ik je melden! Niet normaal lekkere stoofpot wat uiteindelijk het perfecte winterbarbecue-gerecht blijkt…

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.