Picanha ‘en papillotte’?

Het zoveelste picanha recept? Misschien… Maar deze techniek in combinatie met dit waanzinnige stukje vlees werkt als een dolle! In Frankrijk noemen ze dit ‘en papillotte’. Jullie kennen dit sowieso als je iets in het aluminiumfolie pakt. Je moet het suikerriet zien als een rub in ‘vaste vorm’! Ik heb natuurlijk makkelijk praten met mijn Braaimaster want dit recept werkt het allerbeste op een heel hoog vuur. Toch ik weet zeker dat je zelfs met je ketelbarbecue of kamado een top resultaat kunt behalen. En dan heb ik het nog niet over de mangochutney gehad; ook deze moet je maken!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.