Picanha steak met zoete aardappel-mousseline en eetbaar houtskool
Als je de aflevering nog niet gezien hebt dan denk je waarschijnlijk: “WTF”? Dus laat ik beginnen met de uitleg van het ‘eetbare houtskool’. Je moet het zien als een aardappelvervanger die op kleur is gemaakt met houtskoolpoeder en op smaak gemaakt is met Japanse ingrediënten. En natuurlijk gerookt, om je echt een beetje aan houtskool te doen denken. Eenmaal gekookt heeft het de looks van echt houtskool! Gemaakt van casavewortel, waanzinnig lekker en origineel! De mousseline is een zijdezachte crème van gepofte zoete aardappel met mango. De frisheid en het ‘knappertje’ komt van de zoetzure worteltjes en over de picanha hoef ik niet veel uit te leggen, denk ik. Check wel even mijn manier van bereiden, voor het beste resultaat…
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.