Picanha met munt-chimichurri
Een picanha maken kan op vele manieren. Het verschil zit ‘m deze keer in de chimichurrisaus: deze maak ik met verse munt i.p.v. oregano en ik voeg wat van mijn South American kruiden toe! Gepofte zoete aardappels erbij… kikken!
Maar even over de kamado; ik heb besloten om een Konnected Joe te kopen en daar eens even lekker mee te stoeien. Nederlanders hebben al snel een ‘mening’ als het gaat over nieuwe dingen (“wat de boer niet kent…”). En toegegeven, ikzelf was één van die boeren! Toch was het erg leuk om te doen. Ik heb sowieso mijn telefoon al vaak in de hand en nu werd ik tussen het versturen van emails en maken van recepten, continu op de hoogte gehouden van wat er in mijn barbecue gebeurde… Op de één of andere manier vergrootte het de voorpret van het verlangen naar het eindresultaat!
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.