Picanha met chimichurri-saus

De zovulste…. maar ja, het blijft nou eenmaal in mijn top-3 van meest favoriete stukskes vleis! 
Maar kijk nou eens even naar deze grill… Hallo!! Als je wil ervaren wat ECHT grillen is, dan is dit de barbecue voor jou. En omdat ik in iedere aflevering zoveel mogelijk goeie tips wil geven heb ik gekozen om mijn V-vormig rooster weer eens uit de kast te halen. Ik bedacht een techniekje door het gesmolten vet met rozemarijn en knoflook te mengen en dit tijdens het grillen over mijn steaks (en sla!) te kwasten. 

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.