Picanha op de kamado

Ik realiseerde mij dat ik in al die jaren nog nooit een aflevering heb gemaakt met picanha op de kamado! Hoogste tijd, dus. Daarbij ga ik ook nog zelf gehakt maken van picanha en daarmee vul ik mini-paprika’s. Uiteraard heerlijk gekruid met Goeie Dingen! Daarvan bouw ik een spies. En als klap op de vuurpijl maak ik een super eenvoudige, gerookte whiskysaus. Maken!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.