Pizza op een kleine kamado

Er zijn veel verschillende manieren om een pizza te maken op een kamado. Je zou een plate-setter ertussen kunnen leggen, eventueel met een extra pizzasteen erbovenop, al dan niet met wat bolletjes aluminiumfolie… etc. Om een idee te geven hoe je een pizza op een kleine kamado kunt bereiden heb ik deze video gemaakt. Nu heb ik het recept voor pizzadeeg weggelaten maar laat ik wel een heel goed recept voor een belachelijk lekker topping zien!! Namelijk jalapeno-cheddar-worst-pizza met paprikaroomsaus. Niet normaal!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.