Low & Slow Pork Hammer met coleslaw

…én bier-glaze! Dit is typisch zo’n BBQ gerecht die je moet maken als je het low & slow bbq’en onder de knie wilt krijgen! We gebruiken veel rook, houden de temperatuur urenlang laag (op de graad nauwkeurig) en we hebben wat voorwerk een paar dagen van tevoren; het pekelen van het vlees. Bovendien is dit stukje vlees helemaal niet duur dus mocht het ‘fout’ gaan is er weinig aan de hand…! Maar het resultaat is mega indrukwekkend, zowel qua smaak als qua presentatie!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.