Presa Iberico

Op de eerste plaats is het vlees van dit varkensras zó belachelijk lekker, met geen pen te beschrijven! Ook typen gaat lastig…😆 Op de tweede plaats is dit technische deel, de ‘presa’, één van de lekkerste delen van dit varken. Het komt uit de nek. Dit MOET je eens gegeten hebben! Als je het mij ziet bereiden dan doet het misschien denken aan het varkenshaasje maar qua smaak is dit not even close! Ik bereid de presa in deze aflevering in de houtgestookte pizzaoven van ALFA en maak er een stoofje bij van aardappeltjes, erwten en gegrilde wortelpuree.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.