Pulled Pork maken op de kamado

Het zoveelste pulled pork recept. Of toch niet? Ik maak mijn pulled pork deze keer van een deel uit de schouder van het varken, Nederlands en biologisch. En dat is net wat mooier dan uit de nek (procureur). Het vlees uit de schouder is net wat meer gemarbeld, het bot wordt meegekookt en je mengt het mooie vetlaagje door je vlees tijdens het ‘pullen’. Je zou het echt eens moeten proberen om het verschil te ervaren! Daarbij maak ik weer een heerlijke rub en BBQ-saus die je nergens anders tegenkomt en ik maak een 8-persoons broodje…! Maken, deze!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.