Reverse Sear cote a l’os met tarte tatin van sjalot

Technisch gezien is het een ribeye met het bot er nog in, afkomstig van de eerste 6 ribben van de koe. En zo dik als een runderrib, dus circa 5 centimeter dik. Ik pas de reverse sear methode toe, juist omdat dit zo’n dik stuk vlees is. Tegelijkertijd maak ik een tarte tatin van sjalotten en spek, die ik eerst even lekker aanbak in de skillet van Big Green Egg, die ik meteen als ‘conveggtor/plate setter’ gebruik!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.