Scorpion Steak van Tomahawk

Oké, de aflevering gaat over vlees. Een groot stuk vlees! Het is een toffe manier om het eens een keertje anders te presenteren. Maar denk ook eens aan de bereiding en de smaak; het gaat razendsnel, je kunt meerdere ‘smaakjes’ aan je vlees geven en er zit dubbel zoveel karamel (Maillard reactie) op je tomahawk dan normaal! En dan het bijgerecht, de broccolischotel… Die MOET je maken! Alweer een complete maaltijd van de barbecue! Ik gebruik mijn gasgrill maar dit is uiteraard op elke andere barbecue te bereiden.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.