Cordon Bleu van Iberico Secreto

Voor dit gerecht gebruik ik de Masterbuilt Gravity houtskool BBQ. Ik verander niet veel aan de prachtige smaak van het vlees maar voeg een heel klein beetje extra’s toe. Dat venkeltje en chilipepertje wat je terugvindt in mijn Goeie Dingen rubje en een snufje lichtbruine suiker doet wonderen! Voor de rest is het de smaak van het Iberico varken en de karamelisatie van het vlees met een vleugje rook van het whisky-blokje. En wat de gesmolten kaas toevoegt hoef ik niet uit te leggen, toch?

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.