Secreto Iberico met patatas bravas

Aardappelen, groente, vlees. Nederlandser kan het haast niet zou je zeggen. Maar nu neem ik je mee naar Spanje en deel ik het geheim van het Iberico varken. Als je eenmaal secreto Iberico gegeten hebt (mits goed bereid 😉 wil je nooit meer iets anders! En stel je nou eens voor dat dit prachtige stukje vlees gegrild is op echt hout, boven echt vuur? Man, man, man… En dan die patatas bravas nog. Maken, deze! Ook als je (nog) geen Braaimaster hebt!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.