Skirt steak met tortilla’s

Een onbekend stukje vlees: de inside skirt. Skirt steak leent zich uitstekend voor marinades! Doordat het een hele open structuur heeft en tevens zeer dun is, trekken de smaken van de marinade diep in het vlees. De marinade die ik bedacht heb voor dit recept moet één van de lekkerste zijn die ik het afgelopen jaar geproefd heb! Ik maak er simpele maïstortilla’s bij en maak uiteindelijk heerlijke fajita’s op de BBQ! Ik gebruik daarbij de built-in gasgrill van Napoleon en gebruik ook de gietijzeren fajita pan.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.