Souvlaki met zelf-gemaakte pita broodjes en tzatziki

We hebben er weer zo eentje… Heel bekend, maar eigenlijk enorm ondergewaardeerd. Kei lekker, vooral als je alles zelf maakt! Ik gebruik hiervoor een heel mooi varkensvleesras, namelijk de iberico. Deze wordt gepekeld in een heerlijke ‘brine’ en daarna afgegrild op de Braaimaster! Ook laat ik zien hoe je heelgemakkelijk zelf je pitabroodjes kunt maken en een heerlijke tzatzikisaus met een techniekje die je wellicht ook nog niet kende. Al met al een hele maaltijd op de barbecue om van te watertanden!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.