De allerbeste spareribs zonder fratsen!

Wij eten onze spareribs meestal met een bult kruiden en een mierzoete barbecuesaus. Lekker, dat weet ik. Maar als je vlees hebt van een heel mooi varkensras dan zou je eens kunnen proberen om ze op deze manier te bereiden! Ik maak er nog een lekker lakje bij dat ik beter een mop-sauce had kunnen noemen… Ik maak ze op de Braaimaster maar elke andere barbecue kan dit ook. Al geeft de rook van de braai wel een mooie subtiele houtsmaak aan het vlees!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.