Spareribs op de kamado

Er bestaan vele manieren om spareribs te maken. De meest bekende is de 3-2-1 methode. Maar wist je dat je op een kamado helemaal geen tussenstap nodig hebt? Deze tussenstap (-2-) is de ‘aluminiumfolie’ stap. De ribbben worden dan super zacht doordat ze worden gestoomd. Maar de vochthuishouding in een keramische barbecue is heel anders dan in een stalen barbecue. Probeer het maar eens op deze manier en je zult versteld staan van het sappige resultaat! En natuurlijk de smaak van dit Aziatisch geïnspireerde recept!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.