Spareribs 3-2-1 St. Louis Style

Als je op internet kijkt word je doodgegooid met honderden sparerib video’s en -recepten. En nu kom ik daar nog eens bij met mijn zoveelste spareribs recept. De techniek van de 3-2-1 methode zal ondertussen duidelijk zijn. Ik heb daar een paar jaar geleden immers een uitgebreide aflevering aan gewijd! Maar toch zijn de smaakjes van dit recept net effe wat anders en op z’n minst “verrassend”, te noemen! En erg leuk om de bijbehorende barbecuesaus met abrikozen zelf te maken, bovendien!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.