Steckerlfisch op de asado houder

Ik wist ook niet wat ik zag, de eerste keer dat ik een vis met een stok door z’n bek boven de grill zag hangen…! Maar het is werkelijk een geweldige manier van vis bereiden. Geen gedoe met plakken aan roosters en je krijgt een fantastisch mooi knapperig huidje en een sappige binnenkant, op deze manier. En dan heb je mijn marinade nog niet geproefd; dit is echt een héle DIKKE TIP!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.