Supersnelle Mini rollades

Dit receptje is echt binnen 15 minuutjes gemaakt! Het hoeft maar een minuut of 6 op de barbecue want het moet mooi rosé blijven van binnen! Bijna sushi…;-) Ik werk deze keer met een ‘goedkopere’ Wagyu soort, uit Uruguay. Het is geen A5 gradatie maar dat hoeft ook niet voor ossenhaas, vind ik.
Voor dit gerecht gebruik ik trouwens de Masterbuilt portable houtskool BBQ. Een gloednieuwe draagbare barbecue uit de Gravity serie!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.