Surf & turf: longhaas en reuze garnaal

De longhaas is een vergeten stukje vlees. Gelukkig. Want dat scheelt weer een paar tientjes per kilo…zolang het duurt! Want vlees is vrij prijzig geworden, helaas. Laten we daarom maar zorgen dat we een GOED stukje vlees kopen en dat we onze BBQ-skills verbeteren zodat we er extra van kunnen genieten! Voor het ‘Surf’ gedeelte heb ik gekozen voor een flinke garnaal, een reuze gamba. De gegrilde paksoi met sojasaus geeft alles een oosters tintje, de salsa maakt het ‘zomers’. Maken, deze!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.