Waarom Vriend Worden

Ik ben dit YouTubekanaal gestart om af en toe een leuk receptje te maken en om wat techniekjes op de barbecue te laten zien. Puur om mensen te inspireren en te tonen dat er nog véél meer bestaat naast het speklapje, de worstjes en de hamburger. Ik deed dit al lang voor anderen, op andere kanalen en tv maar dacht dat ik op m’n eigen kanaal tenminste zelf kon kiezen wat ik maak en wat ik zeg. Zonder censuur…;-)

Maar wat denk je? Al na een paar filmpjes kreeg ik SUPER veel reacties met de vraag om hiermee door te gaan. Leuk, natuurlijk, maar voor ik het wist was ik drie volle dagen in de week bezig met recepten bedenken, voorbereidingen, uitwerken van ideeën, opnames en editen! Ja, er gaat nogal wat tijd in zitten…

Tja, en toen werd het een hele investering; ik trok barbecues en accessoires uit mijn winkel, kocht camera’s en wat lampen en reed twee keer in de week naar de groothandel en de supermarkt.

Omdat het veel tijd in beslag neemt moest ik een half jaar later een aantal zaken gaan uitbesteden. Zo ging ik werken met een professioneel camera-team en editors. Er moest een overkapping komen om in elke weertype op te kunnen opnemen en professionelere apparatuur.
Maar omdat het allemaal zo leuk is om te doen, en omdat jullie reacties zó positief en motiverend zijn heb ik besloten om met dit kanaal door te gaan.
Sterker nog: ik wil meer!
Meer kennis delen, vaker ‘de boer op’, interessante gasten ontvangen en
ik wil jullie ook ontmoeten!

Daarvoor heb ik wel jullie steun nodig, dus heb ik iets moois bedacht!
Door ‘vriend’ te worden support jij mijn kanaal zodat ik het kan blijven voortzetten en kan ík iets terug doen voor jou! Door je te laten profiteren van gruwelijk veel kortingen, privileges, VIP-behandelingen, feestjes en speciale aanbiedingen, oftewel: win-win voor allemaal: Goeie dingen!