Restaurant style Tomahawk!

Ik zeg wel “restaurant style” maar helaas krijg je hem niet in elk restaurant zo perfect als deze! De truc met het vet zou je al kunnen kennen als je mij al meer dan 10 jaar volgt. Dit is een techniek die ik over de hele wereld aan chefs heb uitgelegd en die in de betere restaurants nog steeds wordt toegepast. En dan de kruidenboter van GOEIE DINGEN… Gebaseerd op de ‘beurre café de Paris’ maar dan met een flinke twist en met mijn Steak & Burger run en The Sauce! Makuuuh!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.