Tournedos met rode wijnsaus
Op speciaal verzoek van een groot aantal van mijn kijkers laat ik zien hoe je de perfecte, restaurant style ossenhaas maakt! En een snelle rode wijnsaus. Hiervoor gebruik ik een RVS Skottsberg panneke. Omdat ik het ‘beste’ uit de rode wijnjus wil halen, zet ik het vlees aan in de pan, niet op het rooster. Ik gebruik de Sizzle Zone van Napoleon en de grote inbouw grill voor het doorgaren. Mocht je een extra smaaklaagje willen toevoegen aan de tournedos, voeg dan een klein beetje houtsnippers toe tijdens het garingsproces. En mocht je al rode wijnsaus hebben, gril dan eventueel het vlees op het rooster i.p.v. in de pan..!
Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)
Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.