Brood Pizza op een mini BBQ

De vakantie staat weer voor de deur en daarom dacht ik een aantal leuke inspiratievideo’s slash -recepten te maken op kleine portable barbecues! Vandaag maak ik een brood pizza op de kleinste houtskoolbarbecue van Napoleon, de gloednieuwe 37cm kettle grill. Kei handig en licht om mee te nemen op vakantie en ik laat zien wat je er zoal mee kunt doen. Vooral het techniekje dat ik toepas om de kaas te laten smelten ONDER het houtskool lijkt me uniek en zal zeker wat bekijks opleveren op de camping 😉

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.