Portobello burger op de kamado

Ik heb een mening over ‘vleesvervangers’… Ik vind hier wat van. Dus ga ik in deze aflevering op zoek naar de ultieme vega burger en dus kwam ik uit bij de portobello! Maar daar stop ik niet; ik maak een marinade van ‘vlees-smaak’ en zorg dat de kleur en structuur ook nog op vlees lijkt. Mijn versie dus, van de vleesvervanger maar dan van échte groenten! En dat geldt ook voor de zelfgemaakte ‘ketchup’! Ik hoop dat je het kunt waarderen. Deze hamburger is sowieso de moeite waard om te maken want hij is echt WAANZINNIG!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.