PROEF JIJ HET VERSCHIL?

In deze aflevering doe ik twee verschillende tests; Het verschil in smaak en textuur tussen vlees van de houtskool BBQ en de gasbarbecue, en het verschil tussen twee runderrassen: de Black Angus uit Uruguay en de Brangus uit Argentinië!

Proef jij het verschil en wat is jouw mening? Uitgaande van meerdere tests en vergelijkingen, natuurlijk… Ben benieuwd wat jij vindt.

Oja, en ik maak weer een belachelijk lekkere kruidenboter! Van Goeie Dingen, uiteraard!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.