Word Vriend

 

Of

Vriendin,

Natuurlijk

Vrienden helpen elkaar, niewaar? Word mijn vriend en je krijgt van mij een kortingscode waarmee je bij elke aangesloten partner extra korting krijgt bij je bestelling in hun webshop! Maar er zijn nog véél meer voordelen. Lees hoe je mijn vriend wordt en wat je er allemaal voor terugkrijgt…  Alsjeblieft!!

Ralph

Waarom Vriend Worden?

Door ‘vriend‘ te worden steun je mijn kanaal, zodat ik deze video’s kan blijven maken! Maar let op: het levert jou een hele boel op!

Afhankelijk van welke ‘vriendschap‘ je sluit, krijg je van mij het volgende voor slechts een paar tientjes per jaar:

* Kortingscodes van webshops van mijn ‘partners‘. De meeste partners bieden maar liefst 10 tot 15% korting bij de eerste bestelling in hun webshop!

* VIP arrangement in een aantal van de beste BBQ restaurants van Nederland en België!

* Uitnodiging voor mijn jaarlijkse tuinfeest!

* 5% korting in het Barbecue Paleis te Cuijk!

* Een heel speciaal T-shirt!

* Elke week een nieuw recept automatisch in je mailbox!

* Extra’s…

Met andere woorden, het levert je veel meer op dan dat het kost en je helpt mij erbij! Dat noemen ze: win-win

Goeie dingen!

Beter een vage kennis dan een enge buurman

Word een ‘vage kennis’ voor €49,95 per jaar. Als vage kennis krijg je van mij elke week de uitgewerkte recepten digitaal toegestuurd. Ook stuur ik je af en toe een linkje naar ‘Special Content’ zoals achter de schermen footage of bloopers die alleen voor jouw beschikbaar zijn…yell En uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners!

Hey maat! Kameradski! Poar neem'n?

Word munne ‘maat’ voor €69,95 per jaar. Als good old buddy krijg je van mij een speciaal T-shirt in jouw maat. Maar je bent ook uitgenodigd op mijn jaarlijkse tuinfeest! Ik zorg voor al het eten, jij neemt je drankje mee (Amerikaans feestje, hè). Jij krijgt alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners! Daarnaast krijg je als maatje een speciale VIP behandeling in een groot aantal (BBQ/grill) restaurants! Dit kan bestaan uit een korting of bijvoorbeeld een welkoms drankje, kopje koffie, extra spiesje, tot speciaal ontwikkelde menu’s, whatever (vanaf medio 2022).

Samen door dik en dun

Word mijn ‘boezem vrind’ voor €89,95 per jaar. We zijn onafscheidelijk en daarom krijg je van mij een speciaal T-shirt. Elke week ontvang je de uitgewerkte recepten in je mailbox. Ook jij bent van harte uitgenodigd op m’n jaarlijkse tuinfeest, net als mijn maatjes! En ja, ook jij moet wel je eigen zuipen meenemen…tongue-out Uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van mijn partners en krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants. Eigenlijk betaal je gewoon twee tientjes meer dan munne maten… hahaha! Maar dat zie je dan ook wel weer terug op het T-shirtwink

Onvoorwaardelijke vriendschap

We worden ‘broers’, bro’s, familie bijna… voor een tientje per maand in jaarlijkse termijnen. Je ontvangt elke week alle uitgewerkte recepten van de afleveringen in je mailbox! Je bent niet alleen ‘eregast’ op m’n jaarlijkse tuinfeest, maar voor jou zet ik ook nog eens een six-packje koud! En natuurlijk krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants, en profiteer je van alle voordelen in de webshops van de partners van de show! En als klap op de vuurpijl krijg je 5 tot 10% korting op alle producten in het Barbecue Paleis in Cuijk!

Waarom Vriend?

Ik ben dit YouTubekanaal gestart met de bedoeling af en toe een leuk receptje te maken en wat techniekjes op de barbecue te laten zien. Puur om mensen te inspireren en te tonen dat er nog véél meer bestaat naast het speklapje, de worstjes en de hamburger. Ik deed dit al lang voor anderen, op andere kanalen en tv maar dacht dat ik op een eigen kanaal helemaal zelf kon kiezen wat ik maak en hoe.

En al na een paar filmpjes kreeg ik SUPER veel reacties met de vraag om hiermee door te gaan. Helemaal te gek, natuurlijk, en voor ik het wist was ik drie volle dagen per week bezig met recepten bedenken, voorbereidingen, uitwerken van ideeën, opnames en editen! Ja, er gaat nogal wat tijd in zitten…

Tja, en toen werd het een hele investering; ik trok barbecues en accessoires uit mijn winkel, kocht camera’s, lampen en reed twee keer in de week naar de groothandel en de supermarkt.

Omdat het veel tijd in beslag neemt moest ik een half jaar later een aantal zaken gaan uitbesteden. Zo ging ik werken met een professioneel camera-team en editors. Er moest een overkapping komen om in elke weertype op te kunnen opnemen en professionelere apparatuur.
Maar omdat het allemaal zo leuk is om te doen, en omdat jullie reacties zó positief en motiverend zijn heb ik besloten om met dit kanaal door te gaan.
Sterker nog: ik wil meer!
Meer kennis delen, vaker ‘de boer op’, interessante gasten ontvangen en ik wil jullie ook ontmoeten!

Daarvoor heb ik wel jullie steun nodig, dus heb ik iets moois bedacht!
Door ‘vriend’ te worden support jij mijn kanaal zodat ik het kan blijven voortzetten en kan ík iets terugdoen voor jou! Door je te laten profiteren van allerlei kortingen, privileges en speciale aanbiedingen levert het jou een hele boel op!

Afhankelijk van welke ‘vriendschap‘ je sluit, krijg je van mij het volgende voor slechts een paar tientjes per jaar:

 

  • Kortingscodes van webshops van mijn ‘partners‘. De meeste partners bieden maar liefst 10 tot 15% korting bij de eerste bestelling in hun webshop!
  • VIP arrangement in een aantal van de beste BBQ restaurants van Nederland en België!
  • Uitnodiging voor mijn jaarlijkse tuinfeest!
  • 5% korting in het Barbecue Paleis te Cuijk!
  • Een heel speciaal T-shirt!
  • Elke week een nieuw recept automatisch in je mailbox!
  • Extra’s…

Met andere woorden, het levert je veel meer op dan dat het kost en je helpt mij erbij! Dat noemen ze: win-win

Goeie dingen!

Beter een vage kennis dan een enge buurman

Word een ‘vage kennis’ voor €49,95 per jaar. Als vage kennis krijg je van mij elke week de uitgewerkte recepten digitaal toegestuurd. Ook stuur ik je af en toe een linkje naar ‘Special Content’ zoals achter de schermen footage of bloopers die alleen voor jouw beschikbaar zijn…yell En uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners!

Samen door dik en dun

Word mijn ‘boezem vrind’ voor €89,95 per jaar. We zijn onafscheidelijk en daarom krijg je van mij een speciaal T-shirt. Elke week ontvang je de uitgewerkte recepten in je mailbox. Ook jij bent van harte uitgenodigd op m’n jaarlijkse tuinfeest, net als mijn maatjes! En ja, ook jij moet wel je eigen zuipen meenemen…tongue-out Uiteraard krijg jij ook alle kortingscodes van de webshops van mijn partners! En natuurlijk krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants. Eigenlijk betaal je gewoon twee tientjes meer dan munne maten… Maar dat zie je dan ook wel weer terug op het T-shirtwink

Hey maat! Kameradski! Poar neem'n?

Word munne ‘maat’ voor €69,95 per jaar. Als good old buddy krijg je van mij een speciaal T-shirt in jouw maat. Maar je bent ook uitgenodigd op mijn jaarlijkse tuinfeest! Ik zorg voor al het eten, jij neemt je drankje mee (Amerikaans feestje, hè). Jij krijgt alle kortingscodes van de webshops van de aangesloten partners! Daarnaast krijg je als maatje een speciale VIP behandeling in een groot aantal (BBQ/grill) restaurants! Dit kan bestaan uit een korting of bijvoorbeeld een welkoms drankje, kopje koffie, extra spiesje, whatever (vanaf medio 2022).

Onvoorwaardelijke vriendschap

We worden ‘broers’, bro’s, familie bijna… voor een tientje per maand. Je ontvangt elke week alle uitgewerkte recepten van de afleveringen in je mailbox! Je bent niet alleen ‘eregast’ op m’n jaarlijkse tuinfeest, maar voor jou zet ik ook nog eens een six-packje koud! En natuurlijk krijg jij ook dezelfde VIP behandeling bij de aangesloten restaurants, en profiteer je van alle voordelen in de webshops van de partners van de show! En als klap op de vuurpijl krijg je 5 tot 10% korting op alle accessoires/barbecues in het Barbecue Paleis in Cuijk!

Vriend Worden

Selecteer hieronder het soort vriendschap dat je met mij zou willen sluiten. Ik wil je bij voorbaat al enorm bedanken voor de support! Want zonder jullie zou dit kanaal niet bestaan… Goeie Dingen!

Vage Kennis

Beter een vage kennis dan een enge buurman. Dank voor je steun!

€49,95

Maatje

Hey maat! Een T-shirt en een feestje… En een hele hoop kortingscodes! Bam! Ik zie je op mijn tuinfeest.

€69,95

Boezem Vrind

Samen door dik en dun! Op jou kan ik rekenen. T-shirt, feestje, veel kortingscodes… Een No-Brainer, lijkt me! Ik kan niet wachten om je te zien op m’n tuinfeest, dan nemen we er eentje!

€89,95

Vriend voor het Leven

Mede dankzij jouw bijdrage kan ik deze video’s blijven maken. Zie ik je op het tuinfeest? Zoals beloofd staan er een paar biertjes voor je koud! Tot dan!

€120,-

Upgrade onze vriendschap

Stel we zijn al een poosje Vage Kennisen maar je wilt meer. Of véél meer… Kan allemaal!

€20,-

Verkering

Deze vriendschap is helaas nog niet beschikbaar. Want kom op, we kennen elkaar pas…!

€100.000,-

Volg Ralph ook op social Media.