Wokken op jouw kamado

Premium houtskool kan bokkeheet worden. Een kamado (BBQ) is daarom uitermate geschikt om op te wokken! Want we willen voor deze techniek een belachelijk hete temperatuur kunnen bereiken. Met behulp van de ‘Wok-Stand’ van Monolith kun je perfect (en veilig!) wokken op jouw kamado! De Wok-Stand past trouwens op de meeste kamado’s, maatje Large. Ik maak 2 recepten in deze video en ik laat zien hoe je een nieuwe wok inbranden moet.

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.