Op piano gerookte zalm

Vaste kijkers van mijn kanaal weten dat ik zo af en toe helemaal uit de bocht vlieg. Zowel qua woorden als qua daden… Sorry, daarvoor! In deze aflevering leg ik stap voor stap uit hoe je zalm koud kunt roken. Op de kamado (Monolith Avant-garde) én op een PIANO! Van pekelen tot drogen en het roken van de zalm. En als bonus maak ik mijn go-to spaghetti met zalm recept!

Hey! Ben je nog niet geabonneerd op mijn kanaal? Druk dan op deze knop en je hebt een lifetime GRATIS abonnement! Je moet misschien een Gmail-account aanmaken om te kunnen abonneren)

Overweeg ook eens om mijn 'vriend' te worden! Je krijgt dan, naast gruwelijk veel kortingen en speciale privileges, elke week het recept automatisch in je mailbox! En daarmee steun je mijn kanaal...! Lees er alles over op deze website.